Skip to content

Slitesterke og brukervennlige pallevekter

En pallevekt er en optimal vekt for deg, som skal utføre veiing av tunge gjenstander. Det kan være i industrien, på lageret eller lignende. Her er pallevekten utrolig praktisk å bruke, og den gjør hverdagen veieoppgaver mye enklere, raskere og mer presise. En pallevekt egner seg selvfølgelig utrolig bra til å veie paller på grunn av sin størrelse og form. Du kan både få modeller, som er mobile, og kombinerte pallevekter/palleløftere. Derfor er de designet slik at paller passer perfekt på vekten og kan kjøres opp uten problem. Men de kan også klare en lang rekke andre oppgaver. Har du noe stort og tungt som skal veies, da er denne vekten det riktige valget for deg.

Hos Vektekspert.no finner du et stort utvalg av sterke og solide pallevekter i forskjellige størrelser og modeller. Felles for alle er, at de har en høy slitestyrke og kvalitet, som gjør, at du kan ha glede av den i mange år. De er enkle å manøvrere og kan slik flyttes rundt på området, og samtidig er brukervennligheten helt i topp, så alle kan betjene den. De fleste pallevekter og gulvvekter hos Vekteksper.no er fra KERN, som er av markedets førende produsenter. Her er du garantert et sterkt, brukervennlig og godt produkt, som fungerer helt uten problemer. De sterkeste modeller kan klare en vekt helt opp til 6 ton, men likevel er nøyaktigheten helt nede på 200 g. 

Pallevektene er utstyrt med et lettlest display, der du klar og tydelig kan se målingen. Vektene er designet slik at de er beskyttet mot både støv, skitt og vann, så du kan bruke de i mange forskjellige omgivelser. Når du mottar din pallevekt fra Vekteksper.no, da er funksjonene selvfølgelig allerede kalibrert slik at de er klar til bruk. Etterfølgende kan de innstilles med ulike funksjoner for å passe til dine ønsker og behov. Slik blir det enkelt og raskt å lage presise veiinger av tunge og vanskelige gjenstander i bedriften.

 

Besøk Vektekspert.no og se det store utvalget av sterke og brukervennlige pallevekter. Under hvert enkelt produkt kan du selvfølgelig lese mer om spesifikasjonene for å finne presis den modellen, som egner seg til dine behov. Og er du i tvil, da kan du alltid kontakte folkene bak for å få råd og veiledning til ditt kjøp. I tillegg får du hos Vektekspert.no alltid super lave priser på hele utvalget, en god service og rask og enkel bestilling på hjemmesiden.