Ulltøy er godt og varmt på vinteren, og de fleste av oss har en eller flere ting i skapet som er laget av ull. Dessverre kan du ikke ha glede av dine ullklær i særlig lang tid hvis ikke du tar godt vare på det. En del av dette er å vaske det riktig. Ull kan nemlig ikke vaskes på samme måte som vanlige klær hvis det skal bevare størrelse, utseende og kvalitet. Til en vask av ullklær skal du bruke spesiell ullvask som er skånsom mot klærne, og her er På stell ullvask det helt perfekte valget. Det er en helt naturlig ullvask med spesielle ingredienser som gjør den perfekt til vask av ull og silke.

På Stell har fokus på kvalitet og ordentlige ingredienser i alle produkter. Derfor kan du alltid være sikker på å unngå skadelige tilsetningsstoffer som kan være dårlige for deg, klærne dine eller miljøet, når du kjøper dine vaskeprodukter hos På Stell. Det gir dine klær en lenger levetid og sikrer at det er like godt som nytt etter mange vasker. På Stell ullvask er selvfølgelig også miljøvennlig, og den inneholder ingen tilsetningsstoffer, fargestoffer, amoniakk eller syntetisk parfyme. Det er heller ingen palmeolje, blekemidler, aggresive syrer eller klor. Kort sagt er det en veldig mild ullvask som beskytter deg og miljøet på samme tid. Men samtidig er På Stell ullvask veldig effektiv og sikrer at ditt tøy blir vasket helt rent med naturlige ingredienser. En annen bonus ved På Stell ullvask er at den er svært drøy og derfor kan flasken holde veldig lenge. Faktisk trenger du bare 1 spiseskje til 1/2 maskin for å få vasken helt ren.

Besøk paastell.no i dag og les mer om riktig håndtering og behandling av ull, og kjøp din ullvask så du kan ta best mulig vare på dine klær.