Skip to content

Innovative Philips Hue

Vil du ha noe helt enestående og spesielt i hjemmet ditt, når det gjelder belysning? Da er Philips Hue det helt riktige valget for deg. Her får du nemlig noe, som ingen andre har. Det er nyskapende teknologi, flott design og høy kvalitet samlet i én herlig kolleksjon av lamper og lyspærer. Philips Hue har satt en helt ny standard innen lamper og belysning med sin innovative tanke og teknologi. Her snakker vi om lyskilder, som gjør annet enn bare å skape lys i rommet, der det trenges. Du kan variere lyset etter ditt humør og gi rommet helt nye uttrykk, presis når du vil.

Philips Hue er en serie av lyspærer, lamper og andre lyskilder, som inneholder en avansert teknologi. Her kan du selvfølgelig få det vanlige lyset, men du får også en rekke andre funksjoner. Lyset kan nemlig skifte farge mellom en lang rekke forskjellige farger og nyanser. Samtidig kan du dempe og øke lysstyrken, så det passer til stemningen. Alt kontrolleres via en App, som du kan laste ned på telefonen eller din tablet. Den er utrolig brukervennlig og tillater flere funksjoner. Via Appen kan du nemlig skru av lyset eller skru det på igjen, du kan dempe lysstyrken eller øke den, og du kan skifte farge på lyset. Alt sammen gjør du, mens du sitter på sofaen eller ligger i sengen – eller tilmed når ikke er i rommet. Det er personlig belysning med brukervennlig og enkel betjening.

Med Philips Hue kan du skru av lyset på soverommet, når du ligger i sengen. Eller du kan dempe lyset på stuen, når dere skal se på en film. Det gir deg utrolig mange muligheter, så det gjelder bare å være kreativ. Samtidig er produktene i et utrolig flott design, så de selvfølgelig pynter i rommet som helt vanlige lamper også. 

Du kan se hele kolleksjonen av Philips Hue produkter hos Lampeguru.no. Her finner du både lyspærer av forskjellige typer, pendler, bordlamper, vegglamper, lightstrips og annet herlig tilbehør fra serien. Alt er i høy kvalitet men ligger fortsatt til en veldig god pris, så alle kan være med. Bestill dine favoritter fra hjemmesiden i dag og opplev selv, hvordan den nyskapende teknologien kan være med til å gjøre belysning i hjemmet både enklere, morsommere og mer personlig. Appen er selvfølgelig tilgjengelig for både Apple og Android, og den kan betjenes av alle på grunn av den enkle og brukervennlige plattform.