Skip to content

Effektiv trening med kettlebells

Med den store interessen i fitness og crossfit har kettlebells blitt utrolig populære. De kan både brukes på fitness senteret og til trening i hjemmet eller utenfor. Hos Billigfitness.no kan du finne et utrolig stort utvalg av forskjellige typer av kettlebells. De finnes i forskjellige former, størrelser og selvfølgelig vekter, så du kan finne den modellen, som passer til deg. Du kan få alt mellom 2 og 32 kg, så det bør helt sikkert også være noe, som passer til dine behov.

Du kan bruke kettlebells til din trening på masse forskjellige måter. Det kan være til crossfit øvelser som kettlebell swings eller clean and press, der du bruker store deler av kroppen på samme tid og forbrenner mye energi. De kan selvfølgelig også brukes til en rekke benøvelser som knebøy og lunges. Her finnes det masse varianter å velge mellom, så du kan bare være kreativ for å treffe de muskler, du vil. Fokuserer du mer på armer og overkropp, da kan du presse og trekke kettlebells på forskjellige måter for å jobbe med ryggen og skuldrene. Her er plank row for eksempel en veldig god øvelse, der du samtidig arbeider med stabiliteten og styrken i din core.

For å trene magen kan du lage utgaver av planken med vekt, eller du kan prøve de effektive “Russian twist”, der du beveger din kettlebell fra side til side, mens du ligger på ryggen. Også sidebøy er veldig gode for å trene magen. Kort sagt finnes det ingen grense for, hvordan du kan bruke kettlebells til din trening. Bruk gjerne nettet for å få mer inspirasjon eller prøv litt forskjellige utgaver selv. Besøg Billigfitness.no i dag for å se hele utvalget av kettlebells. Bestill dine favoritter hjem i dag og kom i gang med god, morsom og effektiv hjemmetrening med de populære kettlebells.