Coilovers er for deg som krever det absolutt beste for deg og din bil, og for deg som vil oppleve den optimale kjøreopplevelsen. Det er nemlig en type senkesett som består av både støtdemper og fjær. Coilovers er justerbare slik at du kan justere høyden fritt, noe som betyr at du selv kan bestemme høyden på bilen din. Det er en fordel fordi du da kan tilpasse det til den aktuelle dagen og forholdene. Er det for eksempel mye regn eller snø på veien, da foretrekker du kanskje å øke høyden litt, mens den kan være lavere når veien er klar og tørr. Det er enkelt å innstille høyden med et justeringsverktøy slik at du kan gjøre det på egen hånd.

Hos Billige-senkesett.no kan du finne et stort utvalg av coilovers og andre typer justerbare senkesett. Her er det fokus på å levere produkter av høy kvalitet som lever opp til alle krav og standarder. De fleste coilover på nettsiden er godkjent til en senkning mellom 20 og 80 mm, fordi lavere høyder enn dette ikke kan få TUV godkjenning som det er nå. Dog går det typisk lavere enn dette dersom du ønsker det. 

I tillegg til å kunne justere dine coilovers fra Billige-senkesett.no i høyden, så kan du faktisk også justere hardheten på støtdemperen. På den måten kan du helt fritt tilpasse ditt senkesett til bilen, forholdene og dine preferanser. Og du kan få akkurat den kjøreopplevelsen som passer deg. Når du først har prøvd coilovers, så vil du uten tvil merke forskjellen og se hvordan hele turen kan endre seg i høy grad. Så besøk Billige-senkesett.no i dag for å se utvalget av justerbare senkesett og lese mye mer om de enkelte modeller. Du får alltid kvalitetsprodukter til lave priser, og en super service inkludert i prisen hver gang.